Onze kwaliteitskenmerken

Een kundige sparringpartner. Dankzij onze civieltechnische achtergrond kunnen wij over ontwerp- en bouwprocessen met ingenieursbureaus en aannemers in gesprek gaan.

U kunt op ons rekenen. Fundus-medewerkers hebben een sterke drive om het beste uit een project te willen halen. Vanuit ons kantoor in Den Haag zijn we van maandag tot en met vrijdag voor uw projecten beschikbaar.

Betrouwbaar advies. U vindt in ons een onafhankelijke partner, die úw belangen behartigt en zich altijd ten dienste van het project opstelt.

Gegarandeerde kwaliteit. Wij passen de PDCA-cyclus (plan, do, check, act) van Demming toe, volgens het ISO-9001 kwaliteitssysteem. Hiermee verbeteren we continu het proces en daarmee de productkwaliteit en klanttevredenheid.

Heldere aansturing. We bepalen vooraf duidelijk de verantwoordelijkheden. We sturen pro-actief op de GROTIK-aspecten (Geld, Risico, Organisatie, Tijd, Informatie en Kwaliteit) voor projectmatig werken, waardoor we knelpunten vóór zijn. Het resultaat is grip op uw project.

Ervaring met IPM-rollenmodel. Fundus werkt van oudsher op een gestructureerde manier, die tegenwoordig Integraal Projectmanagement (IPM) wordt genoemd. Onze projectmanagers kunnen elk van de rollen binnen een project vervullen, ook gecombineerd tot de taak en verantwoording van één projectmanager.